e-book downloaden


Ik ga akkoord met het privacy statement & cookies

Wanneer moet ik over mijn vaststellingsovereenkomst onderhandelen?

Een goed voorbeeld is de ontslagsituatie, waarbij je werkgever je een aanbod tot een ontslag met wederzijds goedvinden heeft gedaan en je daarin maar een kleine ontslagvergoeding heeft aangeboden. Een goede vaststellingsovereenkomst onderhandeling kan dan leiden tot een hogere ontslagvergoeding. Maar dan moet je je kaarten wel goed uitspelen. Je werkgever zal ervan overtuigd moeten worden dat hij je meer moet betalen. Hoe doe je dat?

Het onderhandelen vaststellingsovereenkomst door Ontslagvergoeding.nl

Je kunt natuurlijk zelf proberen je werkgever te overtuigen. Voor ons is de vaststellingsovereenkomst onderhandeling dagelijks werk. We kennen niet alleen alle regels, maar ook de tactieken, die werkgevers gebruiken. Bij het vaststellingsovereenkomst onderhandelen nemen wij alle communicatie met jouw werkgever van je over. Vervolgens overleggen wij steeds met jou over de volgende stap. Op deze manier ben je van het beste onderhandelingsresultaat verzekerd. En nemen wij de stress van rechtstreeks contact met je werkgever bij je weg. Uiteindelijk bepaal je zelf steeds wat er wel of niet gebeurt, maar wij zullen je helder adviseren.

Vaste prijs, vooraf te betalen

Bij ons betaal je een vaste, vooraf te betalen prijs voor het onderhandelen vaststellingsovereenkomst. Gelijk nadat we betaling van je hebben ontvangen, gaan we aan het werk. Je ontvangt een formulier om je gegevens aan ons op te sturen. Na ontvangst daarvan nemen we contact met je op. We zullen beoordelen hoe sterk of zwak je staat met je zaak. Ook zullen we bespreken in hoeverre je eventueel nog bij je werkgever wil blijven. De insteek van de vaststellingsovereenkomst onderhandeling is een beter resultaat te krijgen. Dat lukt ons eigenlijk bijna altijd. Jouw investering in het onderhandelen vaststellingsovereenkomst verdient zich praktisch altijd terug. We zullen in de onderhandeling altijd jouw werkgever aanspreken tot terugbetaling van de door jou gemaakte kosten. Let wel: hij is niet verplicht jou terug te betalen, maar vaak lukt dat wel.

Wij nemen deze regel als uitgangspunt:

Spreekballon01

Beoordeling Vaststellingsovereenkomst

 • Schriftelijk adviesrapport van arbeidsjurist
 • Wanneer gaat de WW in?
 • Is de vaststellingsovereenkomst wel/niet “WW-veilig”?
 • Moet ik instemmen, onderhandelen, procederen?
 • Model protestbrief
 • Telefonisch vervolgconsult met arbeidsjurist
 • € 175,-

Onderhandelen Vaststellingsovereenkomst

 • Onderhandelen via correspondentie en telefonisch overleg met jou en je werkgever door arbeidsjurist
 • Constante updates aan jou over het lopende proces
 • Algehele oplossing/onderhandelingsresultaat
 • Bij patstelling juridische ondersteuning tot de zaak moet worden voorgelegd aan rechter of UWV WERKbedrijf
 • € 600,-

 

wie betaalt dit?

 

Ik ben werkgever en zoek juridische begeleiding


<br />Ik wil dit delen op:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin